Augst Cultuurfestival

Berg aan de maas Bezoek website

Augst Cultuurfestival

Augst Cultuurfestival DorpskernBerg aan de maas Naar de website
Sluit je zomervakantie af bij het Augst Cultuurfestival! Van vrijdag 2 t/m maandag 5 september is Berg aan de Maas voor de 74e keer the place to be voor iedereen die houdt van gezelligheid, cultuur, muziek en Limburgse tradities. Het Augst Cultuurfestival is hèt festival voor alle leeftijden. 

Waarom het Augst Cultuurfestival?
  • Augst cultuurparade.
  • Gezelligheid, cultuur, muziek en Limburgse tradities.
  • Voor jong en oud.

Augst Cultuurparade
Het hoogtepunt van het Augst Cultuurfestival is op zondag met prachtige praalwagens en groepen/attracties uit heel West-Europa. Door de grote naamsbekendheid mag het Augst Cultuurfestival elk jaar rekenen op duizenden bezoekers uit heel Limburg en de grensstreek met België en Duitsland. Het Augst Cultuurfestival heeft een plek op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Na afloop van de Augst Cultuurparade vormen de paradewagens op diverse pleinen in het Maasdorpje het decor voor toneel, dans en muziek. De toegang voor het Augst Cultuurfestival op zondag is gratis. 

Gevarieerd muziekgrpogramma in het feestpaviljoen 
Het Augstfestival staat ook bekend om de gezellige avonden in het feestpaviljoen bij sportpark Nederheide. Kijk voor het programma op de website.

Overzicht

Data 2-9-2022 t/m 5-9-2022
Contact
Dorpskern, Berg aan de maas

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website