Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Beelden en glaskunst

Berg aan de maas Bezoek website

Beelden en glaskunst

Beelden en glaskunst Galerie JoLiBerg aan de maas 06-57395724 Naar de website
Ruimtelijke beelden en glaskunst bij Galerie JoLi, een prachtige tentoonstelling in de tuinkamer van de galerie waar het ruimtelijke werk mooi uitkomt bij het natuurlijke licht van de grote ramen. 

Geweldige kunstwerken van Marti de Greef met zijn fraaie torso's in brons en lood! Met verfijning in glaswerk van Barbara Nanning, Sabine Lintzen, Arnout Visser en Erik Pluis. 

Daarnaast ook beelden van Jeroen Meijs in aluminium en keramiek, Eddie Symkens met keramiek en Francesca Zijlstra met bronzen beelden. Ook in de galerie de expositie van 3 jonge vrouwelijke kunstenaars, Simone Albers, Lisette Schumacher en Annemarie Slobbe, zie Light Space Time expositie bij Galerie JoLi. 

En een schitterend uitzicht over de grensmaas. Welkom om te komen kijken! Open op donderdag, vrijdag en zondag van 13.00-18.00 uur (RIVM maatregelen worden gevolgd). Slechts op een paar autominuten vanaf de A2.

Overzicht

Data 15-10-2020 t/m 22-11-2020
Contact
Galerie JoLi, Berg aan de maas
06-57395724

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website