Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kunstwerken van Ditty Ketting, Ien Lucas en Linda Arts

Berg aan de maas Bezoek website

Kunstwerken van Ditty Ketting, Ien Lucas en Linda Arts

Kunstwerken van Ditty Ketting, Ien Lucas en Linda Arts Galerie JoLiBerg aan de maas 06-57395724 Naar de website
Graag nodigt de organisatie je uit voor de opening van de expositie met prachtige kunstwerken van Ditty, Ien en Linda op zondag 3 oktober om 15.00 uur, Ditty en Ien zijn aanwezig. Voor een preview welkom vanaf 13.00 uur. 

Deze drie kunstenaars maken ieder op hun eigen manier abstracte kunst. Ditty Ketting creëert fantastische kleurencombinaties met vlakken en lijnen. Ien Lucas werkt met prachtige gekleurde vlakken die soms kaarsrecht zijn en soms een fraaie kromming hebben. 

Arts maakt schilderijen met geometrische vormen in veelal een beperking van zwarten, witten en grijzen die in intensiteit en vorm verlopen. Kortom een tentoonstelling die je gezien moet hebben! 

Boven op de Berg aan de Maas met een fantastisch uitzicht over de Grensmaas, in het hart van het Rivierpark Maasvallei, het natuurgebied rondom de Grensmaas. Een galeriebezoek als culturele tussenstop tijdens uw wandeling of fietstocht! 

Openingstijden: Elke vrijdag en zondag van 13.00-18.00 uur, alle andere dagen op afspraak Welkom!

Overzicht

Data 3-10-2021 t/m 28-11-2021
Contact
Galerie JoLi, Berg aan de maas
06-57395724

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website