Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kunstwerken van Miet Lormans-Dreissen

Stein Bezoek website

Kunstwerken van Miet Lormans-Dreissen

Kunstwerken van Miet Lormans-Dreissen MFC De Grous, HeerstraatStein 06-12079898 Naar de website
Miet Lormans-Dreissen exposeert haar kunstwerken 'met een lach' via de Kunstmoer (CWS) in de Grous MFC te Stein. De expositie is toegankelijk van 16 november t/m 4 januari, elke dinsdag t/m zondag tussen 10.00-17.00 uur (maandag gesloten). Het werk bestaat uit: vrolijke schilderijen, keramiek én staal in combinatie met hout. 

'Kunst met een lach' 
Je kunt gerust een kijkje komen nemen met je familie/vrienden om het werk te bezichtigen. Miet Lormans-Dreissen is elke middag (met uitzondering van de maandag) aanwezig in de Grous, van 13.00-16.00 uur. 

Op dagen dat Miet Lormans-Dreissen er niet is en je toch nog vragen hebt, dan kun je altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen. Zij komt dan alsnog graag naar de Grous voor een ontmoeting en om je van aanvullende informatie te voorzien. 

E-mail: mietdreissenart@hotmail.com

Overzicht

Data 16-11-2021 t/m 4-1-2022
Contact
MFC De Grous, Heerstraat, Stein
06-12079898

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website