Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Light Space Time

Urmond Bezoek website

Light Space Time

Light Space Time Galerie JoLiUrmond 06-57395724 Naar de website
Simone Albers, Lisette Schumacher en Annemarie Slobbe. 

Het werk van Simone Albers begint bij de fascinatie voor het ontstaan en de evolutie van de kosmos. Met behulp van natuurwetenschap en filosofie probeert ze de complexe mechanismen, verborgen achter het direct waarneembare, te begrijpen. 

Lisette Schumacher experimenteert met uiteenlopende gereedschappen. In haar schilderijen staan vorm, ordening en lichtwerking centraal met inspiratie door het werk van Le Corbusier. De functie, de indeling, de maatvoering en de lichtwerking van een gebouw zijn aanleiding om te schilderen, veelal serieel, in filmische scenes met gereconstrueerde elementen. 

Annemarie Slobbe ziet in hemellichamen, zwarte gaten en stromende wateren de potentie om dat wat gevormd is weer vormloos te laten worden. Patronen en kleuren geven het verstrijken van de tijd weer. Deze elementen zijn een weerspiegeling van de meditatieve aard waarop het werk is gebaseerd. Welkom!

Overzicht

Data 20-9-2020 t/m 22-11-2020
Contact
Galerie JoLi, Urmond
06-57395724

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website