Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Realisme 2021

Berg aan de maas Bezoek website

Realisme 2021

Realisme 2021 Galerie JoLiBerg aan de maas 06-57395724 Naar de website
Galerie JoLi presenteert een nieuwe expositie met realistische kunst van Rolf Weijburg, met prachtige etsen, Siemen Dijkstra, de meester van de kleurenhoutsnedes en Huub Niessen met sociale en psychologische vertellingen Rolf Weijburg. 

'Een ongekende rijkdom aan fijn weergegeven details van flora en fauna, architectuur en cultuur, landschappen en landkaarten kenmerkt de kleuretsen van Rolf Weijburg: fascinerende collages van reisimpressies die de kijker verleiden tot reislust en exotische dromen'. 

Siemen Dijkstra De meester van de kleurenhoutsnedes. 
Siemen heeft de laatste jaren hard gewerkt aan het vastleggen van de veranderingen in het Drentse landschap. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal kunstwerken en een boek 'Kruistocht door Drenthe'. 

JoLi laat hiervan onder andere de vier nieuwe kleurenhoutsnedes zien. Huub Niessen tekent sociale en psychologische vertellingen in zijn eigen persoonlijke stijl. Intense en gevoelige onderwerpen die voor iedereen van belang zijn. Je bent van harte welkom!

Overzicht

Data 2-5-2021 t/m 27-6-2021
Contact
Galerie JoLi, Berg aan de maas
06-57395724

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website