Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Elsloo

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo

Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo Maasberg 1Elsloo 046-4377666 Stuur e-mail
Welkom in Kasteel Elsloo
Ervaar de warme sfeer en de veelzijdigheid van het weldadige zuiden, de rust van de natuur en de bevlogenheid van de regio. 

Geniet in het sfeerrijke kasteel van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht, een sfeervolle overnachting, een stijlvolle bijeenkomst of een onvergetelijk feest. Kom en laat je verleiden door de rust, de verwennerij en de ambiance in Kasteel Elsloo. Puur en eerlijk verrassen.

Take away: voorlopig elke dag van 12.00-18.00 uur.

Afhaal Experience Tasting menu: elke dag! Bestellen vóór 12.00 uur. Afhalen: 16.00-19.00 uur.

Overzicht

Adres
Maasberg 1, Elsloo
046-4377666
Openingstijden

Proef de Frans mediterrane keuken met pure smaken en eerlijke ingrediënten en kies een à la carte gerecht dat je zal verrassen! Het menu volgt de seizoenen en zo zijn lekkere en gezonde producten uit de diverse jaargetijden voorhanden, dagelijks vers natuurlijk.

Wijnliefhebbers houden van nieuwe wijnen en verruimen graag hun kennis over deze heerlijke en ambachtelijke druivendrank. Laat de sommelier je verrassen.

Gehandicapten

Helaas zijn er geen hotelkamers met gehandicaptenvoorzieningen voorhanden. De kamers bevinden zich op de 1e en de 2e etage en het kasteel is niet voorzien van een personenlift. Wel heeft het restaurant een toilet met beugels.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hotel-Restaurant Kasteel Elsloo. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website