Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Plezier voor jong en oud in Stein

Een dagje uit in Stein betekent plezier voor iedereen. Kinderen kunnen lekker ravotten in het Steinerbos of de vele parken en bossen, volwassenen kunnen genieten van culinaire verrassingen en cultuurhistorie. Liever op zoek naar rust en ontspanning? In Stein kun je nog echt ontsnappen aan de drukte van de dag.

Voor jong & oud in Stein

Picknicken in Stein

Tijdens het wandelen door de vele parken en bossen in Stein, vind je onderweg vele picknickplaatsen waar je gezellig in het gras of aan de picknicktafel kunt genieten van eigen meegebrachte lekkernijen!

Winkelcentrum Stein

Winkelen in Stein

Stein beschikt sinds 2016 over een volledig nieuw winkelcentrum. In dit overdekte winkelcentrum kun je de dagelijkse boodschappen doen maar ook lekker shoppen of een terrasje pakken en een hapje eten. Iedere woensdag is er een weekmarkt.

meer weten

Meer over Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website