Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Activiteiten en evenementen in Stein

Bekijk de film

Binnenkort in Stein

In Stein worden jaarlijks meerdere activiteiten en evenementen georganiseerd. Een aantal zijn unieke terugkerende events zoals Carnaval Mundial, Conincx pop, het Oogstdankfeest, Kerstmarkt Urmond, de jaarmarkten en het historisch Festival Vrijheid Urmond. Ook vindt aansluiting plaats bij landelijke evenementen zoals de nationale Museumweek, de nationale Molendagen, het nationale Kastelendag, het nationale Monumentenweekend en de nationale Archeologiedagen.

Gina van Mulken, Wethouder Gemeente Stein
Gina van Mulken, Wethouder Gemeente Stein Evenementen vergunning

Organiseer jij binnenkort een evenement, vraag dan bij de gemeente Stein naar informatie over evenementen vergunningen.

Gratis evenement aanmelden!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotie pakketten van Visit Zuid-Limburg.

Meer over Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website