Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Culinair genieten in Stein

voor ieder wat wils

Voor een lekker hapje en drankje voor, tijdens, of na afloop van een mooie wandeling ben je in Stein op de juiste plek. Vele gezellige terrasjes wachten op jou. Uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, uit eten in Stein is altijd fijn!

Eten en drinken in Stein

Op bezoek bij de brouwer

Brouwerij de Fontein

Brouwerij De Fontein is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij met een sfeervol proeflokaal en terras. Zo kunt u hier genieten huisgemaakte producten zoals: speciaalbieren, likeuren, vlaai, appelsap en bostelbrood. De Fontein biedt de gelegenheid om op ontspannen en toch leerzame manier kennis te maken met alle verschillende producten en activiteiten.

Meer informatie over Brouwerij de Fontein
Sven Kools
Sven Kools Genieten van een Bib Gourmand in Elsloo

Ben jij een fijnproever? Verwen je smaakpapillen dan eens bij restaurant Kasteel Elsloo. In 2016 werd de kwaliteitskeuken bekroond met een Michelin Bib Gourmand. Dus kom snel proeven!

Meer over Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website