Stein! Waar ligt dat?

In het Hart van de Maasvallei

In het hart van het grensoverschrijdende RivierPark
Maasvallei, ligt de gemeente Stein. Een waar wandelen fietsparadijs en voor velen een nog onontdekt stukje Zuid-Limburg waar je even weg bent van alle drukte. Stein is authentiek, veelzijdig en verrassend en onderscheidt zich door zijn eigen unieke, stille belevingswereld binnen het drukbezochte Zuid Limburg.

Stein op de kaart

Stein bevindt zich in het Hart van het RivierPark Maasvallei in Zuid-Limburg. Ten Oosten van Stein vind je de historische stad Sittard. Aan de overzijde van de Maas vind je de Belgische plaats Maasmechelen. Maastricht en Valkenburg bevinden zich op steenworpafstand. Met de auto bereik je Stein zowel vanuit het noorden en zuiden via de autosnelweg A2. 

  • Komend vanuit het zuiden neem je afslag 49 (Stein, Elsloo).
  • Vanuit het noorden neem je afslag 48 (Urmond) of rij door en neem nadat de A2 is veranderd in de A76 de tweede afslag (Stein). 
  • Komend vanuit België neemt men eveneens de eerste afslag op de A76 (Stein).
  • Vanuit Aken (DE) en Heerlen neem je vanaf de A76 de afslag van de A2 richting Eindhoven, vervolgens direct de eerste afslag (Stein).

 

De inwoners van Stein laten graag zien hoe zij wonen en leven in het Hart van de Maasvallei. Zo ook John Willems, kunstenaar uit Stein.

De inwoners van Stein laten graag zien hoe zij wonen en leven in het Hart van de Maasvallei. Zo ook Mischa Hamers, leefstijlkok uit Stein.

Meer over Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website