De sleutel van Elsloo

Een spannende tocht in de stijl van een Escaperoom

Speurders en ontdekkingsreizigers opgelet! Ben jij klaar voor de zoektocht naar de 'sleutel van Elsloo'? Volg de aanwijzingen, los de opdrachten op, vind de kluis en kraak de code!

Sleutel van Elsloo

De sleutel van Elsloo is een spannende tocht door de historische kern van Elsloo in de stijl van een Escaperoom. Tijdens deze activiteit ga je op zoek naar de code van een kluis waarin De Sleutel van Elsloo ligt. Een journalist heeft een krant samengesteld met 5 opdrachten. Los je die 5 opdrachten op dan leidt dit tot de code om de kluis te openen en zo kun je de sleutel met eigen ogen zien en vasthouden.

Speuren en puzzelen

Kun je goed tellen, speuren en puzzelen: ga dan deze uitdaging aan. Kom met vrienden, familie of collega´s naar Elsloo en kraak de code. De tocht is geschikt voor jong en oud, in kleine en grote groepen, maar minder geschikt als je slecht ter been bent of met kinderwagens. Ben je met een groep van meer dan 6 personen, dan adviseren we je de groep in 2 te splitsen.

Info & boeken

De 'sleutel van Elsloo' is geschikt als gezinsuitje, teambuilding, groepsuitje of familiedag en duurt 2- 2,5 uur.  Leuk voor zowel voor kleine en grote groepen en voor jong en oud!|

De tocht is online te bestellen via de reserveer buttons op deze webpagina. De tocht kan verder worden gestart vanaf 2 plekken, te weten wandel- en fiets café Het Slimme schaap en B&B Bie Janssen. Op beide plekken kun je een drankje nuttigen (niet bij de prijs inbegrepen) en bij het Slimme Schaap kan je ook een hapje eten.

  • Volwassenen € 13,50 per persoon
  • Kinderen 6 t/m 12 jaar € 8,50 per persoon
  • Kinderen tot 6 jaar GRATIS
  • Op alle dagen van de week kan gestart worden
  • Starten kan vanaf 11.00 uur, laatste starttijd vanaf 15:00 uur.
    (Andere tijden in onderling overleg).

 

Meer informatie en direct reserveren kan hier.