Wat is er te doen in Stein?

Stein is voor velen nog een onontdekte parel en een bezoek meer dan waard. Voordat je dit gaat ontdekken geven we alvast een aantal tips van zaken die je niet mag missen! Dit maakt je dagje uit of vakantie nog leuker!

Musea in Stein

Het verleden van Stein is terug te zien in het Streekmuseum Elsloo en bij Stichting Erfgoed Stein. Laat je verrassen door de vele voorwerpen en verhalen.

Attracties in Stein

Een dagje uit in Stein betekent plezier voor iedereen. Kinderen kunnen lekker ravotten in het Steinerbos of de vele parken en bossen, volwassenen kunnen genieten van culinaire verrassingen en cultuurhistorie. Liever op zoek naar rust en ontspanning? In Stein kun je nog echt ontsnappen aan de drukte van de dag.

Wandelen en Fietsen in Stein

Ontdek Stein in zes prachtige wandelroutes, een rolstoel route, een scootmobiel route en een verrassende fietsroute. Ervaar de diversiteit die Stein te bieden heeft, ontdek de bijzondere verhalen en sta stil bij de schoonheid
van het RivierPark Maasvallei.

Cultureel erfgoed

Het cultureel erfgoed in Stein is bijzonder te noemen. Ontdek kastelen, imposante kerken en kapellen, molens, greenspotsbeschermd dorpsgezichten en andere monumenten met een kleurrijk verleden.

Ontdek Stein op een bijzondere manier:

Verhalen van genieters in Stein

Ook social influencers ontdekken steeds meer de rust, de Maas, heerlijke eten en drinken en de mooie greenspots van Stein. Lees hieronder hun ervaringen en kom stil genieten in Stein!

Op pad in het Hart van de Maasvallei

Hart van de Maasvallei

Deze gids beschrijft zes thematische wandelroutes en de mooiste fietsroute van Stein! Ervaar de diversiteit die Stein te bieden heeft. Ontdek de bijzondere verhalen en sta stil bij de schoonheid van het RivierPark Maasvallei.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Stein: