detail

Scootmobiel-route Steinerbos

Maak een ronde van bijna 2,5 kilometer door het Steinerbos Belevenispark. De omgeving is bosrijk en daardoor zeer schaduwrijk door de vele bomen in het park. Langs de parkvijver is het goed vertoeven. 

Door de halfverharde paden is deze route goed begaanbaar voor mensen in een rolstoel en wandelaars met rollators of buggy's. Bij het startpunt bij brasserie Steinerbos staat een informatiepaneel met daarop een overzichtskaart van alle routemogelijkheden. 

Deze route is bewegwijzerd met paaltjes met een scootmobiellogo. De mindervalide parkeerplaatsen zijn gelegen bij de ingang van Steinerbos Belevenispark, het zwembad en bij brasserie Steinerbos. 

Parkeren is er gratis.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Fotograaf: Johannes Timmermans

Start- en eindpunt


Steinerbos 1, 6171AL , Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,5 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt