Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Galerie JoLi

Urmond Bezoek website

Galerie JoLi

Galerie JoLi Holsberg 81AUrmond 06-57395724 Stuur e-mail Naar de website
Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst. Voor meer informatie kun je de website raadplegen of bezoek de Facebookpagina van Johan ter Haar. Je bent van harte welkom.

Geniet vanaf 16 mei 2021 van de prachtige expositie Realisme 2021 bij Galerie JoLi met kunst van Rolf Wijburg, SIemen Dijkstra en Huub Niessen.

Daarnaast is het genieten van abstracte kunst, diverse beelden en glaskunst in de Tuinkamer-expositie met vooral de mooie beelden van Marti de Greef in brons en in lood. Kom geheel vrijblijvend kijken naar deze mooie expositie! Open op vrijdagen en zondagen van 13.00-18.00 uur en op afspraak op andere dagen. Ook 1e en 2e pinksterdag geopend van 13.00-18.00 uur. Van harte welkom!

Beelden en glaskunst
Ruimtelijke beelden en glaskunst bij Galerie JoLi, een prachtige tentoonstelling in de tuinkamer van de galerie waar het ruimtelijke werk mooi uitkomt bij het natuurlijke licht van de grote ramen. Geweldige kunstwerken van Marti de Greef met zijn fraaie torso's in brons en lood!

Met verfijning in glaswerk van Barbara Nanning, Sabine Lintzen, en Arnout Visser. Daarnaast ook beelden van Jeroen Meijs in aluminium en keramiek, Eddie Symkens met keramiek en Francesca Zijlstra met bronzen beelden.

En een schitterend uitzicht over de grensmaas.

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst.

Je bent van harte welkom!

Schitterende kunst in Galerie JoLi, diverse kunstenaars tonen hun kunst in de mooie galerie in Berg aan de Maas. Wisselende exposities het hele jaar door. Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Overzicht

Adres
Holsberg 81A, Urmond
06-57395724
Openingstijden en tarieven

Open op de vrijdagen en zondagen van 13.00-18.00 uur en op alle andere dagen op afspraak. Dit kan telefonisch of via e-mail. Je bent van harte welkom!

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Galerie JoLi. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website