Detail

Galerie JoLi

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst en biedt een platform voor professionele kunstenaars. Per jaar worden vijf tot zes exposities georganiseerd met originele werken, grafiek, beelden en glaskunst.

Voor groepen kunnen gratis rondleidingen worden gegeven, dit buiten de openingstijden om, de groep krijgt zodoende alle aandacht.

Voor meer informatie kun je de website raadplegen of bezoek de Facebook- of Instagram pagina van Galerie JoLi. Veel te zien, kopen mag, hoeft niet, kom vrijblijvend kijken! Van harte welkom!

Beelden en glaskunst
Ruimtelijke beelden en glaskunst bij Galerie JoLi, een prachtige tentoonstelling in de tuinkamer van de galerie waar het ruimtelijke werk mooi uitkomt bij het natuurlijke licht van de grote ramen. Geweldige kunstwerken van Marti de Greef met zijn fraaie torso's in brons!

Met verfijning in glaswerk van Barbara Nanning en Arnout Visser. En een schitterend uitzicht over de grensmaas.

Zie de website van Galerie JoLi voor openingstijden. Tijdens exposities elke zaterdag en zondag geopend van 13.00-17.00 uur, alle andere dagen open op afspraak. Van harte welkom!

Tips

Schitterende kunst in Galerie JoLi, diverse kunstenaars tonen hun kunst in de mooie galerie in Berg aan de Maas!

Wisselende exposities het hele jaar door, raadpleeg voor meer informatie de website of Facebook/Instagram van Galerie JoLi!
+18

Openingstijden


Tijdens exposities op elke zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur geopend, op alle andere dagen op afspraak. Dit kan telefonisch of door een e-mail te sturen.

Toegankelijkheid


Er is een draaitrap naar beneden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Galerie JoLi. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!