Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Maaskunstwerk Stein

Nattenhoven

Maaskunstwerk Stein

Maaskunstwerk Stein Berger Maasstraat Nattenhoven
Even in alle rust genieten van de mooie omgeving. Dit was de inspiratie voor de Limburgse kunstenaar Patrick Kusters om tien enorme zitplaatsen te creëren langs de Limburgse Maasroute. Met duurzame, robuuste materialen, zoals hout en staal, vallen de kunstwerken binnen het ‘cradle tot cradle’-principe. 

Bovendien verwijst elk kunstwerk naar een bijzonder verhaal uit de gemeente waarin je je bevindt. In Berg aan de Maas, in de gemeente Stein, kun je de tijd nemen om even uit te rusten en te kijken hoe het veerpont dagelijks vele wandelaars, fietsers en auto`s overzet naar de overkant van de Maas in België. Vanaf de bank kun je genieten van de pracht van de Maasvallei met vrienden of met het hele gezin. 

Er is plek genoeg op grote bank! Het ontwerp; een golvende bank, staat symbool voor de Maas. In dit rustgevende kunstwerk zit ook een hart verwerkt. Ben jij al verliefd op het uitzicht? Maak een selfie, gebruik #MaasrouteLimburg en lees hier meer over deze bijzondere kunstwerken. 

Overzicht

Adres
Berger Maasstraat , Nattenhoven
Openingstijden en tarieven

Het Maaskunstwerk in Stein is voor bezoekers vrij toegankelijk.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website