Detail

Wandelsportcentrum Walking Limburg

De trainers en wandelbegeleiders van Wandelsportcentrum Walking Limburg zijn officieel opgeleid en gecertificeerd door Nordic Walking Nederland, Wandelbond KWBN/KNBLO, Atletiekunie, CIOS, en zijn ook lid van deze overkoepelende organisaties.

De trainers zijn tevens geschoold en gecertificeerd in het omgaan met fysieke-, mentale beperkingen en chronisch zieken. Je wordt als patiënt vanuit de eerste lijnzorg in overleg direct doorverwezen. 

Ook organisaties zoals onder andere (semi)overheid maken gebruik van de beweegprogramma's van het Wandelsportcentrum Walking Limburg. Ook worden zij geraadpleegd door organisaties in verband met de kennis  op het gebied van wandel- en fiets infrastructuur.
+16

Openingstijden


Je kunt de website voor actuele informatie over alle activiteiten raadplegen. Het team is zeven dagen per week actief met beweegprogramma's en kan in overleg op maat gesneden diensten voor je aanbieden.

Activiteiten van WSC Walking Limburg zijn: nordic walking, wandelen, sportief wandelen, gps/geocashing, kennismakingslessen/cursussen nordic walking en gps gebruik.
Conditietrainingen, conditietesten, dagelijks door een trainer begeleide wandeltrainingen en georganiseerde wandelvakanties.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wandelsportcentrum Walking Limburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!