Amstel Gold Race-Lus 1 Zuid-Limburg

Valkenburg Download deze route

Amstel Gold Race-Lus 1 Zuid-Limburg

Valkenburg Wielrenroute 77,2 km Heel moeilijk
In april vormt Zuid-Limburg het toneel van een van de grootste sportevenementen van het jaar: de Amstel Gold Race. Deze uitdagende wielerklassieker beproeft de kuitspieren op de Cauberg, leidt door het adembenemende heuvelland en kent genoeg terrasjes langs de weg. Om zelf de route van ’s werelds beste wielrenners te rijden, volg je de routebordjes van de Amstel Gold Race. Na een pittige, maar prachtige wielrenroute van bijna 80 km kom je weer terug bij je startpunt. De plekken om jouw eigen Amstel Gold tocht te beginnen heb je voor het kiezen, maar Gulpen of Valkenburg (Par'Course) zijn voorbeelden van geschikte plaatsen. 

Bekijk ook lus 2 en lus 3 en fiets de hele Amstel Gold Race!
Tour de Frans 23 oktober 2017

Frans Bauer heeft samen met Mariska de Zuid-Limburgse heuvels waaronder de Cauberg en het Drielandenpunt onveilig gemaakt op de wielrenfiets!

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Amstel Gold Experience, De Leeuwhof 2 te Valkenburg a/d Geul

Soort route

Wielrenroute

Afstand

77,2 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website