Camperroute Zuid-Limburg

Maastricht Download deze route

Camperroute Zuid-Limburg

Maastricht Autoroute 111,1 km Heel gemakkelijk

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg. Deze camperroute is de officiële Visit Zuid-Limburg-camperroute. Hij is samengesteld samen met verschillende professionals op het gebied van campers. De route voert dwars door het Zuid-Limburgse land, echter ook rekening houdend met de ruimte die de campers nodig hebben op de weg. Waar mogelijk zal deze route de drukste en smalste wegen (bijv. in het Heuvelland) vermijden. Gedurende de route kom je verschillende camperlocaties tegen waarvandaan je eenvoudig een uitstapje in het Heuvellandschap, het Drielandenpunt, de Maasvallei, Maastricht of de Brunssummerheide kunt ondernemen. Je zult versteld staan van de prachtige natuur, de vele attracties en natuurlijk de ontelbare terrasjes om even te pauzeren. De officiële start van deze route is bij de camperplaats in Maastricht, maar de route is ook elders op te pakken.

Bij ‘downloaden’ kun je ook een speciaal bestandje voor je navigatie downloaden. De lengte van deze route is ca. 111 kilometer. 

Hier kun je meer informatie vinden over camperplaatsen in Zuid-Limburg.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bosscherweg 35, 6219 ND Maastricht, Netherlands

Soort route

Autoroute

Afstand

111,1 km

Moeilijkheidsgraad

Heel gemakkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website