Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Cultuurroute ST01

Berg aan de maas Download deze route

Cultuurroute ST01

Berg aan de maas Wandelroute 8,7 km Gemiddeld
Voor een unieke wandelervaring kun je terecht in Urmond, in het prachtige gebied van het Rivierpark Maasvallei. Je begint je tocht al mooi bij de Standerdmolen, waar je ook kunt parkeren. 

De wandelroute leidt je langs het Terpkerkje en het veerpontje Hoal Euver II – stap op in het Nederlandse Berg en wandel aan de andere kant weer verder in het Belgische Meeswijk. 

De lichtblauwe paaltjes (waarvan de afgeschuinde bovenkant de looprichting aangeven), brengen je bovendien naar de heerlijke koffie van hotel Knoors.
Op pad met Jenneke in Urmond 8 juli 2021

Jenneke wandelt de cultuurroute ST01 door Urmond, waar je prachtig kunt wandelen en kunt genieten van de natuur en knusse dorpjes. Kijk je mee?

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Maasoever in Berg aan de Maas (Maasstraat)

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website