Gedichtenroute ST02

Elsloo Download deze route

Gedichtenroute ST02

Elsloo Wandelroute 6,2 km Gemiddeld
De gedichten van de poëet Jack Jacobs zijn prachtig om thuis te lezen, maar ze komen nóg beter tot hun recht in de omgeving die de auteur inspireerde: het schitterende gebied van het Rivierpark Maasvallei ten zuiden van Elsloo. 

Op de Gedichtenroute kom je de gedichten van Jacobs kunstig verweven op toepasselijke plekken in de tocht tegen. Deze wandelroute laat je bovendien het romantische Engelse landschapspark van kasteel Elsloo zien. 

Bij dit kasteel, maar ook bij eetcafé Auwt Aelse, kun je prima parkeren en drink je je koffie in de meest bijzondere setting. De route is te volgen via de rode paaltjes (waarvan de afgeschuinde bovenkant de looprichting aangeven), of met de downloadbare separate wegbeschrijving. 

Duur van de wandeling: circa 1½ uur. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkeerplaats Terhagen, Terhagen 1, 6181 HR, Elsloo

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website