Historisch Stein Elsloo ST03

Stein Download deze route

Historisch Stein Elsloo ST03

Stein Wandelroute 9,4 km Gemiddeld
Dat de fraaie plaats Stein en het naburige Elsloo een lange geschiedenis hebben, zie je aan de interessante bezienswaardigheden op deze wandelroute. 

De route langs de blauwe paaltjes (waarvan de afgeschuinde bovenkant de looprichting aangeven), neemt je mee naar kasteel Elsloo, brouwerij De Fontein, streekmuseum Schipperbeurs, de historische kern van Elsloo en de ruïne van Stein. 

De route is ook downloadbaar als separate pdf. Bij eetcafé Auwt Aelse krijg je de heerlijkste streekgerechten in het mooie historische centrum van Elsloo. 

Parkeren kan bij brouwerij De Fontein, waar je ook op het riante terras in de zon kunt zitten. Duur van de wandeling: ruim 2 uur.
Op pad met Jenneke 19 augustus 2019

Jenneke wandelt route ST03 door de fraaie plaatsen Stein en Elsloo. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkeerplaats Terhagen, Terhagen 1, 6181 HR, Elsloo

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website