Rondje Stein

Berg aan de maas Download deze route

Rondje Stein

Berg aan de maas Fietsroute 31,5 km Makkelijk
Fiets langs de oevers van de Maas en ontdek Rivierpark Maasvallei met het Rondje Stein. Bij de ruime kronkels van de kolkende Maas en het kaarsrechte Julianakanaal vind je historische plaatsjes waar men al eeuwen met het water geleefd wordt. Je fietsroute begint bij het veer van Berg aan de Maas (KP27, Maasstraat te Berg aan de Maas). Naast het feit dat je hier goed kunt parkeren, vind je er ook uitstekende horeca en start je je dag met een goede kop koffie.

Vanuit daar rijd je langs de brede grindoevers van de Maas met uitzicht op België, langs het kerkdorpje Urmond, historisch Elsloo en langs de gezellige pauzeplaats bij Brouwerij de fontein in Stein.

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkeerplaats bij KP27 (Maasstraat te Berg aan de Maas)

Soort route

Fietsroute

Afstand

31,5 km

Knooppuntenlijst

27 > 82 > 81 > 41 > 43 > 45 > 78 > 77 > 16 > 17 > 45 > 80 > 27

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website