Spirituele Route ST05

Stein Download deze route

Spirituele Route ST05

Stein Wandelroute 5,1 km Makkelijk
Tijdens deze wandelroute verken je het dal van de Ur, een beek die vanuit het Zuid-Limburgse heuvellandschap uitmondt in de Maas. Op een hoogte in het dal ligt Stein, een Limburgs plaatsje met een rijke omgeving. Zo bevindt zich er het kasteelpark, met in het midden op een eiland de ruïne van Stein de laatste overblijfselen van het originele Stein. Onderweg kun je uitwijken naar 't Brook en Ziepe, een historisch groengebied in de beemden van Stein, met rijke begroeiing en veel water. Ook kom je langs het Steinerbos, archeologiemuseum Stein en brouwerij de Fontein. De route is te volgen via de oranje paaltjes (waarvan de afgeschuinde bovenkant de looprichting aangeven). Parkeren kan bij de Sint Martinuskerk in Stein. Duur van de wandeling: circa 1 ¼ uur.
Jenneke ontdekt deze route 5 augustus 2018

Jenneke neemt je mee op de Spirituele Route ST05 door Stein. Bekijk haar ervaringen in de vlog.

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

St Martinuskerk, Wilhelminaplein 1, 6171 EN Stein

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website